Over het Huis

Welkom in onze vakantiewoning! En natuurlijk ook welkom op ons erf, het bos, het weiland, want dat hoort allemaal bij de denger. Dit boerderijtje is al lang in onze familie. We hebben het de afgelopen jaren uitgebreid gerenoveerd. En het is leuk geworden! En nu in 2020 is het klaar. Het is een plekje om heerlijk vakantie te houden. We proberen het u hier naar de zin te maken.
Mag ik jullie rondleiden? Het huis heeft een bijzondere indeling. Het zijn eigenlijk 2 huizen in een.

Het “Woonhuis” is het deel waar vroeger altijd de hoofdbewoners woonden. Het heeft een bijkeuken, nu een open keuken en ruime woonkamer met zithoek en eethoek. Het “Achterhuis” is op de voormalige deel, waar we een vakantiestudio hebben ingericht in 1970.

Het Woonhuis (begane grond en 1e verdieping) is helemaal opnieuw ingericht in een romantische stijl. Het Achterhuis is nog helemaal origineel in seventies-stijl, met open haard, schrootjeswand en bar. Het Achterhuis heeft ook een zithoek, een eethoekje en een keuken met bar. Er zitten in dit huis dus twee keukens en twee woonkamers! De zitbank kan omgebouwd worden tot twee-persoons bed. Zo wordt het Achterhuis een vierde slaapkamer.

Op de begane grond komt u binnen in de bijkeuken. Hier staan wasmachine, droger en magnetron. Hier kunt u de schoenen, laarzen, jas of overall uitdoen. Loopt u door de keuken, dan bevindt zich daarachter de gang, een badkamer met douche, het toilet, de meterkast en een kelderkast. Via de trap komt u op de 1e verdieping met drie slaapkamers en een kleine badkamer met toilet.

Op de slaapkamer aan de noordzijde staat een twee-persoonsbed (1 matras 180×200), en een extra éénpersoonsbed (1 matras 90×200) . Er is dan zelfs nog ruimte over voor een kinderbedje (op aanvraag kunnen we dat klaarzetten). Met twee volwassenen slaapt u hier comfortabel, maar u kunt er dus zelfs drie volwassenen en een kind laten slapen.

Op de slaapkamer aan de zuidzijde staat eveneens een twee-persoons bed (2 matrassen 80×190) , en een extra bed dat uitgetrokken ook een twee-persoonsbed kan worden (2 matrassen 80×200) . Met zijn tweeën slaapt u op deze kamer comfortabel, maar er kunnen dus ook vier volwassenen slapen.

Op de kleine kamer staat een stapelbed met ruimte voor twee kinderen of volwassenen (2 matrassen 80×190).

Komt u met nog meer mensen? Dan staat onze Adria-caravan (bouwjaar 1971) klaar in de tuin (achter de groene schuur). Goed onderhouden en helemaal in originele staat. Hier kunnen vier volwassenen slapen (4 matrassen 80×195). Het is ook een heel gezellig huisje om samen spelletjes in te spelen. En ook hier: Welcome back in de seventies!

Heb je vragen stel ze gerust!